top of page

Luxe onbezorgde korte vakantie in het groene hart van Noord-Holland

Voor 55+ers is er is genoeg te zien en te beleven in de buurt van ons kleinschalige luxe hotel. Of u nu gaat fietsen of wandelen, er zijn legio mogelijkheden. Bijvoorbeeld langs de rivier de Zaan met haar industriële monumentale panden, via de dijk met oude molens, of langs onze ‘achtertuin’ Het Zwet, geliefd als natuurgebied met bijzondere moerasvogels en unieke begroeiing. Naast wandelen en fietsen, is het mogelijk om aan een georganiseerde vaartocht deel te nemen. Op de route komt u langs mooie dorpjes en fraaie landhuizen. Ook bent u niet ver verwijderd van oude vissersstadjes als Edam, Marken en Monnickendam.

Na een actieve dag is het fijn om terug te keren naar een comfortabele thuisbasis waar u welkom wordt ontvangen. In de huiselijke sfeer van ons Valerius Boutique Hotel komt u weer helemaal tot rust. We horen graag hoe uw dag is geweest en of we u ergens mee van dienst kunnen zijn.

 

Nieuw hotel in oude kerk

Ons hotel is sinds juli 2020 gesitueerd in een prachtig gerenoveerde meer dan honderd jaar oude kerk, in Wormer.

U verblijft in luxe hotelkamers die van alle gemakken voorzien zijn. In het schip van het voormalige kerkgebouw, met onder andere hoge glas-in-lood ramen, verzorgen wij een uitgebreid ontbijt en desgewenst een smakelijke lunch en diner.

Heerlijk ontspannen en iets drinken kan op ons ruime dakterras met uitzicht op natuurgebied Het Zwet, of bij de openhaard in de sfeervolle huiselijke ambiance van het voormalige kerkgebouw. Desgewenst leest u er een boek of magazine uit onze mini-bibliotheek.

 

De ligging

Het Valerius Boutique Hotel ligt in het hart van Noord-Holland, grenzend aan natuurgebied Het Zwet en te midden van de dorpskern Wormer. De omgeving is dorps en landelijk en het hotel ligt om de hoek van de Zaanse Schans en werelderfgoed droogmakerij de Beemster. Slechts 20 minuten rijden en u bent in Amsterdam of op het Noordzee strand. Wie liever met de trein gaat, reist vanaf treinstation Wormerveer in 21 minuten naar Amsterdam Centraal. Wanneer u wilt fietsen, kunt u een hotelfiets huren, of door uzelf meegebrachte fietsen bij ons stallen.

 

Activiteiten

Interessante musea, historische plaatsen, bezienswaardige dorpjes of steden en mooie wandel- en fietsroutes; ons team kan u er alles over vertellen. Een vaartocht met gids door het unieke veenweidegebied kunnen we u ook zeker aanraden. En weet u dat ons hotel centraal gelegen is, ten opzichte van meerdere prachtige golfbanen?

 

De kamers

Alle kamers zijn modern en stijlvol ingericht met gebruik van zachte stoffen en duurzame materialen. Ieder verblijf heeft zijn eigen unieke interieur en design. De kamers bieden veel privacy, zijn comfortabel en van vele faciliteiten voorzien. Zo beschikken de kamers onder andere over een hemels box-spring-bed met hoogwaardig linnen. U bent hierdoor verzekerd van een goede nachtrust.

Ook de badkamers zijn smaakvol en compleet ingericht met een inloop-regendouche, designkranen en amenities zoals u van een boutique hotel mag verwachten.

Wie van technisch vernuft houdt kan zijn of haar hart ophalen. De licht scene en de klimaatcontrole treden bijvoorbeeld al in werking zodra u de kamer binnengaat, zonder dat u daar iets voor hoeft te doen. Alles gaat ook automatisch weer uit zodra u de kamer verlaat; comfortabel en duurzaam.

Alle kamers zijn toegankelijk, ook als u mindervalide bent.

 

Eten en drinken

Eten moet goed smaken! Onze hapjes en drankjes zijn zowel heerlijk als eerlijk en waar het kan biologisch en Fairtrade. We willen dat iedereen onbezorgd kan genieten van ons aanbod, daarom hebben we ook glutenvrije en vegan items op de kaart. Heeft u dieetwensen? Laat het ons weten.

 

Duurzaam ondernemen

De wereld moet nog langer mee. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is voor ons daarom het uitgangspunt. Zo maken we o.a. gebruik van energiezuinige warmtepompen en warmte-terug-win ventilatie. Daarnaast hebben veel van onze producten het label Fairtrade, duurzaam, ECO of biologisch.

 

Kortom, een bijzondere plek waar het al snel thuis voelt.

 

Heeft u een vraag, stuur dan een mail naar: boutique@valeriushotel.nl of bel naar:

+31653468146

bottom of page