Betaalbare luxe en comfort voor uw zakelijke gasten en medewerkers

Ook open voor écht lekkere koffie, een lunch, borrel, of diner

Heeft u weleens zakelijke gasten of medewerkers waarvoor u een hotel in de buurt zoekt? Wilt u graag dat zij zich comfortabel en verwend voelen, zodat zij uitgerust en vol energie aan hun werkdag kunnen beginnen? Zoekt u een plek waar uw gasten met plezier verblijven, zodat zij graag nog eens terugkomen?

 

Nieuw hotel in oude kerk

Denk dan eens aan het Valerius Boutique Hotel, sinds juli 2020 gesitueerd in een prachtig gerenoveerde meer dan honderd jaar oude kerk, in Wormer. Wij ontvangen uw zakelijke gasten met een warm welkom. Zij verblijven in luxe hotelkamers die van alle gemakken voorzien zijn en indien gewenst maken wij graag een lekker diner klaar. Logees die ‘s avonds nog even willen napraten over hun dag, contact willen leggen met de andere gasten, of gewoon prettig willen ontspannen, kunnen iets drinken op ons ruime dakterras met uitzicht op natuurgebied Het Zwet, of bij de openhaard in de sfeervolle huiselijke ambiance van het voormalige kerkgebouw.

 

Zakelijke afspraken, borrel of lunch

Kom ook zelf gerust eens langs, want wij zijn er zeker niet alleen voor hotelgasten. Of u nu een écht lekkere koffie haalt voordat u naar de zaak gaat, met een collega afspreekt om een project door te nemen tijdens een smakelijke lunch, of aan het einde van uw werkdag komt borrelen in onze gezellige en bijzondere lounge, u bent van harte welkom! Op aanvraag kunnen wij zelfs een heerlijk diner verzorgen.