top of page

Beste bewoners: Valerius boutique hotel, hét luxe verlengstuk van je huis

 

Open voor écht lekkere koffie, lunch, borrel, of diner

Wormer heeft er sinds juli 2020 een sociale plek bij, waar reizigers en dorpsgenoten samenkomen in een unieke omgeving. De meer dan honderd jaar oude kerk aan de Dorpsstraat in Wormer, voor velen beter bekend als ‘De Tempel’, is getransformeerd tot ons kleinschalig luxe hotel met gezellige lounge en een groot dakterras met uitzicht over natuurgebied ‘Het Zwet’. Op deze plek vervuld van herinneringen, kun je gezellig samen zijn of rustig alleen je gang gaan. Hoe dan ook, kom gerust eens eten, drinken, slapen, werken of chillen.

(Zakelijke) afspraken, ontbijt, borrel of lunch

Wij zijn er namelijk niet alleen voor hotelgasten. Of je nu een écht lekkere koffie haalt voordat je naar je werk gaat, met vrienden afspreekt voor een smakelijke lunch, of aan het einde van je dag komt borrelen in onze gezellige en bijzondere lounge, je bent van harte welkom! Op aanvraag kunnen wij zelfs een heerlijk diner verzorgen.

 

Chillen

We willen dat je jezelf thuis voelt bij ons. Nodig je vrienden uit en maak het gezellig. Klets, lach, of speel een bordspel. Maak je graag contact? Het leuke bij ons is dat je mensen kunt ontmoeten van buiten de streek, of zelfs van buiten Nederland. Ben je liever op jezelf? Pak als je wilt een boek of magazine uit onze mini bibliotheek, of maak gebruik van onze snelle wifi om te werken of te internetten.

 

Eten en drinken

Eten moet goed smaken! Onze hapjes en drankjes zijn zowel heerlijk als eerlijk en waar het kan biologisch en Fairtrade. We willen dat iedereen onbezorgd kan genieten van ons aanbod, daarom hebben we ook glutenvrije en vegan items op de kaart. Heb je dieetwensen? Laat het ons weten.

bottom of page