Valerius Boutique Hotel (exclusief) boeken voor u en uw familie

Vier een verjaardag, jubileum, of het leven samen met uw kinderen, kleinkinderen en eventueel achterkleinkinderen in alle comfort en betaalbare luxe in ons bijzondere boutique hotel. Wij zorgen ervoor dat het niemand aan iets ontbreekt en dat jong en oud zich kan vermaken. Zo heeft iedereen een fantastische tijd en geniet u met volle teugen van alle blijde gezichten om u heen.

 

Nieuw familiehotel in oude kerk

Wij heten u en uw familie van harte welkom in ons hotel dat sinds juli 2020 is gesitueerd in een prachtig gerenoveerde meer dan honderd jaar oude kerk, in Wormer.

U verblijft met uw familie in luxe hotelkamers die van alle gemakken voorzien zijn. In het schip van het voormalige kerkgebouw, met onder andere hoge glas-in-lood ramen, verzorgen wij een uitgebreid ontbijt en desgewenst een smakelijke lunch en diner.

Heerlijk ontspannen en iets drinken kan op ons ruime dakterras met uitzicht op natuurgebied Het Zwet, of bij de openhaard in de sfeervolle huiselijke ambiance van het voormalige kerkgebouw. U leest er bijvoorbeeld een boek of magazine uit onze mini-bibliotheek, de kinderen spelen één van de aanwezige gezelschapsspellen, of vermaken zich met onze snelle wifi op hun telefoon.

De ligging

Het Valerius Boutique Hotel ligt in het hart van Noord-Holland, grenzend aan natuurgebied Het Zwet en te midden van de dorpskern Wormer. De omgeving is dorps en landelijk en het hotel ligt om de hoek van de Zaanse Schans en werelderfgoed droogmakerij de Beemster. Slechts 20 minuten rijden en u bent in Amsterdam of op het Noordzee-strand. Wie liever met de trein gaat, reist vanaf treinstation Wormerveer in 21 minuten naar Amsterdam Centraal.

Activiteiten

Interessante musea, mooie wandel- en fietsroutes en leuke uitjes met kinderen; ons team kan u er alles over vertellen. Een vaartocht met de hele familie door het unieke veenweidegebied kunnen we u zeker aanraden. De familieleden die het natuurgebied graag op een actievere manier verkennen, zouden kunnen gaan kanoën of suppen.

De kamers

Alle kamers zijn modern en stijlvol ingericht met gebruik van zachte stoffen en duurzame materialen. Ieder verblijf heeft zijn eigen unieke interieur en design. De kamers bieden veel privacy, zijn comfortabel en van alle faciliteiten voorzien. Zo beschikken de kamers onder andere over een hemels box-spring-bed met hoogwaardig linnen. U bent hierdoor verzekerd van een goede nachtrust.

Ook de badkamers zijn smaakvol en compleet ingericht met een inloop-regendouche, designkranen en amenities zoals u van een boutique hotel mag verwachten.

Wie van technisch vernuft houdt kan zijn of haar hart ophalen. De licht scene en de klimaatcontrole treden bijvoorbeeld al in werking zodra u de kamer binnengaat, zonder dat u daar iets voor hoeft te doen. Alles gaat ook automatisch weer uit zodra u de kamer verlaat; comfortabel en duurzaam.

Alle kamers zijn toegankelijk, ook als u mindervalide bent.

 

Wie mag op de vide?

Bijna alle familie hotelkamers beschikken over een vide die te bereiken is via een volwaardige trap. Kinderen vinden het fantastisch! In onze familiekamers slapen de kinderen dichtbij hun ouders, maar heeft iedereen toch zijn eigen plekje. Nog een klein extraatje waar niet alleen de kinderen blij van worden, is dat er vanuit meerdere kamers konijntjes te zien zijn. In totaal beschikken we over acht kamers met een maximale capaciteit van 28 bedden.

 

Eten en drinken

Eten moet goed smaken! Onze hapjes en drankjes zijn zowel heerlijk als eerlijk en waar het kan biologisch en Fairtrade. We willen dat iedereen onbezorgd kan genieten van ons aanbod, daarom hebben we ook glutenvrije en vegan items op de kaart. Heeft u dieetwensen? Laat het ons weten.

 

Duurzaam ondernemen

De wereld moet nog langer mee. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is voor ons daarom het uitgangspunt. Zo maken we o.a. gebruik van energiezuinige warmtepompen en warmte-terug-win ventilatie. Daarnaast hebben veel van onze producten het label Fairtrade, duurzaam, ECO of biologisch.

 

Kortom, een bijzondere plek waar het al snel thuis voelt.

 

Heeft u een vraag of wilt u de mogelijkheden van een familie arrangement doorspreken, stuur dan een mail naar: boutique@valeriushotel.nl of bel naar: +31653468146