top of page

Valerius Boutique Hotel:

centraal gelegen ten opzichte van meerdere prachtige golfbanen

Houdt u van golf? Dan slaat u met het boeken van ons hotel een hole-in-one. Er zijn twee golfbanen op een kwartier rijden vanaf ons hotel. En op een half uur rijden liggen er nog vijf golflinks binnen uw bereik. Toch weten wij uit ervaring dat de meeste van onze gasten minder lang balletjes slaan, dan ze van tevoren gepland hadden. Simpelweg omdat zij zich in ons luxe en comfortabele hotel thuis voelen, heerlijk tot rust komen en het hen aan niets ontbreekt.

 

Nieuw hotel in oude kerk

Wij heten u van harte welkom in ons hotel dat sinds juli 2020 is gesitueerd in een prachtig gerenoveerde meer dan honderd jaar oude kerk, in Wormer.

U verblijft in luxe hotelkamers die van alle gemakken voorzien zijn. In het schip van het voormalige kerkgebouw, met onder andere hoge glas-in-lood ramen, verzorgen wij een uitgebreid ontbijt en desgewenst een smakelijke lunch en diner.

Heerlijk ontspannen en iets drinken kan op ons ruime dakterras met uitzicht op natuurgebied Het Zwet, of bij de openhaard in de sfeervolle huiselijke ambiance van het voormalige kerkgebouw. Desgewenst leest u er een boek of magazine uit onze mini-bibliotheek.

 

De ligging

Het Valerius Boutique Hotel ligt in het hart van Noord-Holland, grenzend aan natuurgebied Het Zwet en te midden van de dorpskern Wormer. De omgeving is dorps en landelijk en het hotel ligt om de hoek van de Zaanse Schans en werelderfgoed droogmakerij de Beemster. Slechts 20 minuten rijden en u bent in Amsterdam of op het Noordzee strand. Wie liever met de trein gaat, reist vanaf treinstation Wormerveer in 21 minuten naar Amsterdam Centraal.

 

Golfbanen

  • Zaanse Golf club, Wijdewormer: 18 uitdagende holes, 14 min.

  • De Heemskerkse Golfclub, Heemskerk: 27 prachtige holes, 15 min. - www.heemskerksegolfclub.nl

  • Golfbaan Kavel 2 Beemster, Middenbeemster: 9 holes wedstrijdbaan met B status, 27 min.

  • Golfbaan Spaarnwoude, Velsen zuid: 63 holes waaronder wedstrijdbanen, 28min. 

  • Golf & Countryclub Heiloo, Heiloo: 9 verrassende holes, 29 min. 

  • Golfbaan Waterland Amsterdam, Amsterdam: 18 holes, 29 min. 

  • BurgGolf Golfresort de Purmer, Purmerend: 45 holes voor gevorderde en beginnende spelers, 31 min.

Activiteiten

Interessante musea, historische plaatsen, bezienswaardige dorpjes of steden en mooie wandel- en fietsroutes; ons team kan u er alles over vertellen. Een vaartocht met gids door het unieke veenweidegebied kunnen we u ook zeker aanraden.

 

De kamers

Alle kamers zijn modern en stijlvol ingericht met gebruik van zachte stoffen en duurzame materialen. Ieder verblijf heeft zijn eigen unieke interieur en design. De kamers bieden veel privacy, zijn comfortabel en van vele faciliteiten voorzien. Zo beschikken de kamers onder andere over een hemels box-spring-bed met hoogwaardig linnen. U bent hierdoor verzekerd van een goede nachtrust.

Ook de badkamers zijn smaakvol en compleet ingericht met een inloop-regendouche, designkranen en amenities zoals u van een boutique hotel mag verwachten.

Wie van technisch vernuft houdt kan zijn of haar hart ophalen. De licht scene en de klimaatcontrole treden bijvoorbeeld al in werking zodra u de kamer binnengaat, zonder dat u daar iets voor hoeft te doen. Alles gaat ook automatisch weer uit zodra u de kamer verlaat; comfortabel en duurzaam.

 

Eten en drinken

Eten moet goed smaken! Onze hapjes en drankjes zijn zowel heerlijk als eerlijk en waar het kan biologisch en Fairtrade. We willen dat iedereen onbezorgd kan genieten van ons aanbod, daarom hebben we ook glutenvrije en vegan items op de kaart. Heeft u dieetwensen? Laat het ons weten.

 

Duurzaam ondernemen

De wereld moet nog langer mee. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is voor ons daarom het uitgangspunt. Zo maken we o.a. gebruik van energiezuinige warmtepompen en warmte-terug-win ventilatie. Daarnaast hebben veel van onze producten het label Fairtrade, duurzaam, ECO of biologisch.

 

Kortom, een bijzondere plek waar het al snel thuis voelt.

bottom of page