inloop regendouche

Geniet van uw verblijf

De boutique suites

Al onze hotelkamers zijn modern, stijlvol en individueel ingericht en ontworpen met gebruik van zachte stoffen en duurzame materialen. De kamers zijn luxe, comfortabel en van alle gemakken voorzien. Zo beschikken de kamers over een heerlijk box-spring- bed met hoogwaardig linnen zodat u verzekerd bent van een goede nachtrust.

 

Ook de badkamers zijn smaakvol ingericht met een inloop-regendouche, Grohe designkranen en amenities zoals je van een boutique hotel mag verwachten.

Uniek is het lichtplan dat met 1 klik  diverse (gekleurde) licht-scenes kan oproepen. De door ons voor u gekozen licht-scene treedt al inwerking zodra u de kamer betreedt, zonder dat u daar iets voor hoeft te doen. Alles gaat automatisch uit zodra u de kamer weer verlaat, comfortabel en duurzaam.

  •  

Alle hotelkamers hebben de volgende faciliteiten

 
klimaatcontrol
warm & koud
inloop regendouche
smart RGBW led verlichting
open kledingkast
duurzame bedden
laptop kluis
fohn
vloer verwarming
fair trade handdoeken
bureau
verboden te roken
minibar
begane grond
mindervalide toegankelijk
gratis biologische koffie & thee
smart tv 
ook streamen vanaf  mobiel
luxe eco-vriendelijke toilet artikelen
dagelijkse kamer opmaak
internet radio
wekker
usb aansluiting bij bed

1/6

Comfort suite

Deze mooie tweepersoonskamer is voorzien van alle comfort voor een fijne overnachting.  

De badkamer is beschikt over een Grohe design Smart control regendouche, een toilet en luxe ecologische toiletartikelen.

De kamer is standaard voorzien van een kingsize bed, heerlijk zacht 100% katoen bedlinnen, zachte kussens en lekkere dekbedden.

Tijdens het boeken kunt tegen een meer prijs van €7,50  ook kiezen  voor 2 eenpersoonsbedden.

Alle kamerfaciliteiten

 

 

 

 

Deluxe suite

 

 

Onze deluxe suite  heeft een extra luxe inrichting voor een heerlijk verblijf.  

Zo heeft de badkamer een dubbele wastafel met luxe inbouw kranen en een Grohe design Smart control regendouche. Het separate toilet is voorzien van een douche-wc: een toilet met een geïntegreerde bidet functie - voor extra comfort en optimale hygiëne.

De kamer is standaard voorzien van een kingsize bed, heerlijk zacht 100% katoen bedlinnen, zachte kussens en lekkere dekbedden. 

Tijdens het boeken kunt tegen een meer prijs van €7,50  ook kiezen  voor 2  eenpersoonsbedden. Ook is het mogelijk een queen size bed (140x200) bij te plaatsen tegen een meerprijs van; 3de gast €40 en 4de gast €20.

Alle kamerfaciliteiten    &se

apart douche toilet

1/4

1/18

Deluxe Family suites

Onze split-level kamers hebben twee verdiepingen, begane grond en een entresol. De ruime kamers zijn allemaal individueel gestyled en de hoge ramen zorgen voor een prachtige lichtinval. De luxe amenities en de moderne technologie staan garant voor een uiterst comfortabel verblijf. 

De kamers zijn standaard voorzien van kingsize bedden, 1x op de begane grond, 1x op de entresol. De luxe bedden hebben allen heerlijk zacht 100% katoen bedlinnen, zachte kussens en fijne dekbedden. 

De badkamers beschikken over een Grohe design smart-control regendouche en luxe ecologische  toiletartikelen. Deze suites is voorzien van een apert toilet.

Tijdens het boeken kunt tegen een meer prijs van €7,50 ook kiezen voor eenpersoonsbedden. 

Alle kamerfaciliteiten    &

entresol
& vide
apart
toilet
 

Deluxe garden suite

Vanuit deze kamer heeft u toegang tot een privé tuin. Zo kunt u op uw eigen terras, in de zon, ontspannen met een boek en/of drankje. Deze sfeervolle kamer heeft een 4,3 meter hoge plafond wat samen met de hoge ramen zorgt voor een heerlijke, lichte ruimte.

Ook de badkamer heeft een fantastisch 3,5 meter hoog plafond en beschikt over een Grohe design Smart control regendouche, een toilet en luxe ecologische toiletartikelen.

De kamer is standaard voorzien van een kingsize bed, heerlijk zacht 100% katoen bedlinnen, zachte kussens en fijne dekbedden.

Tijdens het boeken kunt tegen een meer prijs van €7,50 ook kiezen  voor 2 eenpersoonsbedden.

alle kamerfaciliteiten   &

prive tuin 22m2

1/7
trans incheck.png
trans uitcheck.png
toerist
tax €2,60
trans annu.png
Honden.png
Parkeren.png
  • LinkedIn Social Icon
  • Pinterest
  • Facebook
  • Instagram

Nieuwsbrief

© 2021 by Valerius Boutique Hotel

Valerius Boutique Hotel - Dorpsstraat 197, 1531 HD  Wormer - emailadres