Hotel manager - parttime

Ons kleinschalige boutique hotel is sinds juli 2020 is gesitueerd in een prachtig gerenoveerde meer dan honderd jaar oude kerk, aan de dorpsstraat in Wormer. De hotelkamers zijn luxe, van alle gemakken voorzien zijn. In het schip van het voormalige kerkgebouw, met onder andere hoge glas-in-lood ramen, verzorgen wij een uitgebreid ontbijt en desgewenst een smakelijke lunch en diner.

Heerlijk ontspannen en iets drinken kan op ons ruime dakterras met uitzicht op natuurgebied Het Zwet, of bij de open-haard in de sfeervolle huiselijke ambiance van het voormalige kerkgebouw. Desgewenst lezen onze gasten een boek of magazine uit onze mini-bibliotheek. Sinds kort verhuren we ook een motorboot, sup-planken, e-bikes en fietsen.

 

Kortom vanaf binnen komst, daarvoor eigenlijk al, doen we alles voor een warm welkom om de gast een heerlijk verblijf te verzorgen. Persoonlijke aandacht en contact is daarbij het allerbelangrijkst, dat vinden we zelf ook het leukst.

We zijn nu op zoek naar Hotel manager die Hotelier/eigenaar in al zijn facetten kan vervangen voor 1 a 2 dagen in de week tijdens zijn afwezigheid.

Een uitgebreid functie-profiel volgt, maar voel je nu al aangesproken door bovenstaande en wil je meer weten, dan horen we dit graag.

Interesse?
Stuur dan zo snel mogelijk je cv naar ons toe! Whatsapp of mail naar Michiel: michiel@valeriushotel.nl / 0653468146