Zelfstandig Medewerker Diner-Buffet

 

Functieomschrijving & werkzaamheden

Valerius Boutique Hotel is een kleinschalig luxe hotel waar de gast centraal staat. Naast het hotel hebben we ook een unieke lounge in een voormalige kerk waar we een o.a. dagelijks een dagschotel diner serveren aan gemiddeld zo’n 25 gasten.

Voor het volledige zelfstandig faciliteren/begeleiden van het diner zoeken we per direct een (parttime) medewerker.

Als medewerker Diner-buffet ben je er verantwoordelijk voor dat het onze gasten aan niets ontbreekt. De dagschotel wordt door een extern restaurant bereidt.

Jouw werkdag die begint (in overleg) rond 16:00 zit er in de basis als volgt uit,

# voor bereidende werkzaamheden
# opzetten van het diner-buffet
# verwelkomen van de gasten (18:00-18:30)
# aanvullen van het dinerbuffet
# afruimen, schoonhouden van de dinerruimte, afwassen.
# opruimen van het diner-buffet
# ontbijtbuffet voor de volgende dag voorbereiden

Aan het eind van je dienst zorg je ervoor dat de dinerruimte er weer piekfijn uitziet.

Daarnaast ben je aanspreekpunt voor vragen van gasten en probeer je daar zo goed mogelijk een oplossing voor te bieden of je verwijst door naar de juiste persoon. Dit geldt ook voor onverwachte zaken waar je mee te maken zou kunnen krijgen.

Jij bent zelfstandig, proactief en oplossingsgericht. Iemand ook die graag de handen uit de mouwen wil steken. Je spreekt goed Nederlands en Engels. Horeca-ervaring is een pre maar niet noodzakelijk, leergierig zijn wel.

Je bent tussen de 2 en 5 dagen per week beschikbaar. Deze functie is ook te combineren met de functie Zelfstandig Medewerker Ontbijtbuffet (16:00-20:30, in overleg) In 1ste instantie betreft het een periode van ruim 4 maanden, met optie op verlening. Salaris max. €15 afhankelijk van leeftijd, senioriteit en ervaring.

Interesse?
Stuur dan zo snel mogelijk je cv naar ons toe! Whatsapp of mail naar Michiel: michiel@valeriushotel.nl / 0653468146