Zelfstandig Ontbijt Medewerker

 

Functieomschrijving & werkzaamheden

Valerius Boutique Hotel is een kleinschalig luxe hotel waar de gast centraal staat. Naast hotel hebben we ook een unieke lounge in een voormalige kerk waar we een o.a. dagelijks een ontbijt serveren aan gemiddeld zo’n 25 gasten.

Voor het volledige zelfstandig verzorgen van het ontbijt voor onze gasten zoeken we per direct een (parttime) medewerker. Als zelfstandig ontbijtmedewerker ben je ervoor verantwoordelijk dat het onze gasten aan niets ontbreekt. Jouw werkdag begint om 06:30 en ziet er in de basis als volgt uit:

# opzetten van het ontbijtbuffet
# verwelkomen van de gasten, ontbijten kan tussen 07:30-09:30
# aanvullen van het ontbijtbuffet
# afruimen, schoonhouden van de ontbijtruimte, afwassen.
# opruimen van het ontbijtbuffet
# ontbijtbuffet voor de volgende dag voorbereiden
# voorraad beheer.

 

Aan het eind van je dienst zorg je ervoor dat de ontbijtruimte er weer piekfijn uitziet.

Daarnaast ben je aanspreekpunt voor vragen van gasten en probeer je daar zo goed mogelijk een oplossing voor te bieden of je verwijst door naar de juiste persoon. Dit geldt ook voor onverwachte zaken waar je mee te maken zou kunnen krijgen.

Jij bent zelfstandig, proactief en oplossingsgerecht. Iemand ook die graag de handen uit de mouwen wil steken. Je spreekt goed Nederlands en Engels. Horeca-ervaring is een pre maar niet noodzakelijk, leergierig zijn wel.

Je bent tussen de 2 en 5 dagen per week beschikbaar. Deze functie is ook te combineren met de functie Zelfstandig Medewerker Dinerbuffet (16:00-20:30, in overleg). In 1ste instantie betreft het een periode van ruim 4 maanden, met optie op verlening. Salaris tussen Max. €15 afhankelijk van leeftijd, senioriteit en ervaring.

Interesse?
Stuur dan zo snel mogelijk je cv naar ons toe! Whatsapp of mail naar Michiel: michiel@valeriushotel.nl / 0653468146