top of page

Deluxe Split Level Suite

kamer oppervlakte = 32-36M2

De Split Level Suites hebben een vide en een entresol, dit maakt de kamers zeer ruimtelijk, de plafondhoogte is namelijk 4,3 meter. Ook zijn deze kamers allemaal individueel gestyled en de hoge ramen zorgen voor een prachtige lichtinval. De luxe amenities en de moderne technologie staan garant voor een uiterst comfortabel verblijf. 

Deze type kamers worden standaard opgemaakt met een geweldig kingsize bed op de begane grond, 

Ideaal voor diegene die ruimte, luxe en comfort zoeken.

Deluxe Suite

kamer oppervlakte = 36M2

Onze Deluxe Suite heeft een extra luxe inrichting voor een heerlijk verblijf.  

Zo heeft de badkamer een dubbele wastafel met luxe inbouwkranen en een Grohe design Smart control regendouche. Het separate toilet is voorzien van een douche-wc: een toilet met een geïntegreerde bidetfunctie voor extra comfort en optimale hygiëne.

Comfort Suite

trans size 17m2.png

Deze mooie tweepersoonskamer is voorzien van alle comfort voor een fijne overnachting.  

De badkamer beschikt over een Grohe design Smart control regendouche, een toilet en luxe ecologische toiletartikelen.

Deluxe Family Suite

kamer oppervlakte = 32-36M2

Onze familiekamers hebben twee verdiepingen, de begane grond en een entresol. De ruime kamers zijn allemaal individueel gestyled en de hoge ramen zorgen voor een prachtige lichtinval. De luxe amenities en de moderne technologie staan garant voor een uiterst comfortabel verblijf. 

De kamers zijn standaard voorzien van 1x kingsize bed op de begane grond, 2x eenpersoonsbed op de entresol. De luxe bedden hebben allen heerlijk zacht 100% katoen bedlinnen, zachte kussens en fijne dekbedden. 

Boekt u voor 2 personen dan wordt alleen het bed op de begane grond opgemaakt.

Deluxe Starlight Suite

kamer oppervlakte = 32-36M2

Deze Split Level Suite heeft een vide en een entresol. Dit maakt de kamer zeer ruimtelijk, de plafondhoogte is namelijk 4,3 meter. De kamer is uniek omdat het i.p.v. normale ramen beschikt over een dakraam van 1x6 meter. Deze lichtstraat maakt het mogelijk om bijvoorbeeld vanuit het bed 'avonds naar de sterren te kijken. Ook zorgt het voor een prachtige lichtinval. De luxe amenities en de moderne technologie staan garant voor een uiterst comfortabel verblijf. 

Deze kamers worden standaard opgemaakt met een geweldig kingsize bed op de begane grond. 

Ideaal voor degenen die ruimte, luxe en comfort zoeken.

Double King Suite

kamer oppervlakte = 32-36M2

Ideaal voor 2 vrienden(innen) die liever niet in hetzelfde bed willen slapen.  Onze Double King kamers hebben twee verdiepingen, begane grond en een entresol. Kortom samen, maar ook voldoende privacy.

 

De ruime kamers zijn allemaal individueel gestyled en de hoge ramen zorgen voor een prachtige lichtinval. De luxe amenities en de moderne technologie staan garant voor een uiterst comfortabel verblijf. 

De kamers zijn standaard voorzien van 1x kingsize bed op de begane grond en 1x kingsize bed op de entresol. 

Deluxe Garden Suite

kamer oppervlakte = 19M2

Vanuit deze kamer heeft u toegang tot een privé tuin. Zo kunt u ontspannen op uw eigen terras, in de zon, met een boek en/of drankje. Deze sfeervolle kamer heeft een plafond van 4,3 meter hoog, wat samen met de hoge ramen zorgt voor een mooie, lichte ruimte.

Ook de badkamer heeft een fantastisch 3,5 meter hoog plafond en beschikt over een Grohe design Smart control regendouche, een toilet en luxe ecologische toiletartikelen.

Ideaal voor degenen die af en toe even de tuindeur willen kunnen opzetten (airco dan graag uit :-)

Deluxe Triple Suite

kamer oppervlakte = 36M2

Deze Deluxe 3-persoonskamer is voorzien van een kingsize bed (180x200) en een Queensize bed (140x200).

De kamer is zeer ruim en luxe ingericht. Zo heeft de badkamer een dubbele wastafel met luxe inbouwkranen en een Grohe design Smart control regendouche.

 

Het separate toilet is voorzien van een douche-wc: een toilet met een geïntegreerde bidetfunctie voor extra comfort en optimale hygiëne.

bottom of page