Comfort suite

Deze mooie tweepersoonskamer is voorzien van alle comfort voor een fijne overnachting.  

De badkamer is beschikt over een Grohe design Smart control regendouche, een toilet en luxe ecologische toiletartikelen.

Deluxe suite

Onze deluxe suite  heeft een extra luxe inrichting voor een heerlijk verblijf.  

Zo heeft de badkamer een dubbele wastafel met luxe inbouw kranen en een Grohe design Smart control regendouche. Het separate toilet is voorzien van een douche-wc: een toilet met een geïntegreerde bidet functie - voor extra comfort en optimale hygiëne.

Deluxe family suite

Onze familie kamers hebben twee verdiepingen, begane grond en een entresol. De ruime kamers zijn allemaal individueel gestyled en de hoge ramen zorgen voor een prachtige lichtinval. De luxe amenities en de moderne technologie staan garant voor een uiterst comfortabel verblijf. 

De kamers zijn standaard voorzien van 1x kingsize bed op de begane grond, 2x 1 persoons-bed op entresol*. De luxe bedden hebben allen heerlijk zacht 100% katoen bedlinnen, zachte kussens en fijne dekbedden. 

*Boekt u voor 2 personen dan wordt alleen het bed op de begane grond opgemaakt

Double king suite

Ideaal voor 2 vrienden(innen) die liever niet in hetzelfde bed willen slapen.  Onze Double King kamers hebben twee verdiepingen, begane grond en een entresol. Kortom samen maar ook voldoende privacy.

 

De ruime kamers zijn allemaal individueel gestyled en de hoge ramen zorgen voor een prachtige lichtinval. De luxe amenities en de moderne technologie staan garant voor een uiterst comfortabel verblijf. 

De kamers zijn standaard voorzien van 1x kingsize bed op de begane grond en 1 kingsize op bed entresol. 

Deluxe garden suite

Vanuit deze kamer heeft u toegang tot een privé tuin. Zo kunt u op uw eigen terras, in de zon, ontspannen met een boek en/of drankje. Deze sfeervolle kamer heeft een 4,3 meter hoge plafond wat samen met de hoge ramen zorgt voor een heerlijke, lichte ruimte.

Ook de badkamer heeft een fantastisch 3,5 meter hoog plafond en beschikt over een Grohe design Smart control regendouche, een toilet en luxe ecologische toiletartikelen.

Ideaal voor diegene die af en toe even de tuindeur willen kunnen opzetten (en de airco dan uit :-)

Deluxe Split level suite

De Split Level Suites hebben een vide en een entresol, dit maakt de kamer zeer ruimtelijk, de plafondhoogte is namelijk 4,3 meter. Ook deze kamers zijn allemaal individueel gestyled en de hoge ramen zorgen voor een prachtige lichtinval. De luxe amenities en de moderne technologie staan garant voor een uiterst comfortabel verblijf. 

Deze type kamers worden standaard opgemaakt een geweldig kingsize bed op de begane grond, 

Ideaal voor diegene die ruimte, luxe comfort zoeken.

Deluxe Triple Suite

Deze deluxe 3-persoonskamer is voorzien van een kingsize bed (180x200) en een Queensize bed (140x200).

De kamer is zeer ruim en luxe ingericht. Zo heeft de badkamer een dubbele wastafel met luxe inbouw kranen en een Grohe design Smart control regendouche.

 

Het separate toilet is voorzien van een douche-wc: een toilet met een geïntegreerde bidet functie - voor extra comfort en optimale hygiëne.

  • LinkedIn Social Icon
  • Pinterest
  • Facebook
  • Instagram

Nieuwsbrief

© 2021 by Valerius Boutique Hotel

Valerius Boutique Hotel - Dorpsstraat 197, 1531 HD  Wormer - emailadres