top of page

MEETING

& EVENTS

Valerius Boutique Hotel  Dé Perfecte Locatie voor Meetings, Events, Wormer, Noord-Holland

Valerius Boutique Hotel 
Dé Perfecte Locatie voor Meetings, Events en Speciale Gelegenheden  


Ontdek het Valerius Boutique Hotel in Wormer, Noord-Holland - een unieke en inspirerende bestemming voor al uw meetings en events! Gevestigd in een prachtig gerestaureerde voormalige kerk en uitgerust met een adembenemend dakterras, biedt ons hotel een ongeëvenaarde sfeer en ervaring voor al uw bijeenkomsten.

Op zoek naar een bijzondere locatie voor een familieweekend, vriendinnen-uitje, brainstormsessie, yoga retraite, team event, de boekenclub of misschien wel een trouwerij? Dan zit
Dan zit je bij ons goed! Locatie is immers een belangrijk vertrekpunt, even er tussenuit, in deze landelijke omgeving. De setting is fantastisch, de faciliteiten comfortabel en modern.

Bij Valerius Boutique Hotel combineren we historische charme met moderne gemakken om uw evenement tot een succes te maken. Onze voormalige kerk biedt een ruime en flexibele omgeving, ideaal voor creatieve brainstormsessies, intieme retraites of grootschalige evenementen. Het unieke dakterras biedt een prachtig uitzicht over de omgeving, perfect voor een ontspannen pauze of een inspirerende

 

Het unieke dakterras biedt een prachtig uitzicht over de omgeving, perfect voor een ontspannen pauze of een inspirerende borrel tijdens zonsondergang. U en uw gasten zullen ongetwijfeld onder de indruk zijn van de serene sfeer en het panoramische uitzicht.

Bij Valerius Boutique Hotel streven we ernaar om uw evenement tot in de puntjes te verzorgen. Ons team staat voor u klaar om uw wensen te bespreken en samen met u een op maat gemaakt arrangement samen te stellen. Of het nu gaat om catering, technische ondersteuning of het organiseren van activiteiten, wij zorgen ervoor dat uw evenement een onvergetelijke ervaring wordt.

Dus, of u nu een productieve vergadering wilt organiseren, wilt ontspannen tijdens een yoga retraite, of uw liefde wilt vieren met een droomhuwelijk, Valerius Boutique Hotel is dé locatie waar al uw wensen in vervulling gaan.

We hopen van u te horen en denken graag met u mee om uw evenement tot een onvergetelijk succes te maken. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de eindeloze mogelijkheden bij Valerius Boutique Hotel in Wormer, Noord-Holland!

‘Huiskamer Boutique all-in arrangement’ , Valerius Boutique Hotel Wormer

Ook 18de weer vol daarom nog één keertje op de 19de.

uitverkocht 😀

 
Sinterkaas fondue Valerius Boutique Hotel Wormer
last minute deal 27_11 Valerius Boutique Hotel
‘Huiskamer Boutique all-in arrangement’ , Valerius Boutique Hotel Wormer‘Huiskamer Boutique all-in arrangement’

uitverkocht 

Culinaire overnachting @ Valerius Boutique hotel, Wormer Noord-Holland

uitverkocht 

Wijnproeverij bij Valerius Boutique hotel, Wormer Noord-Holland
bottom of page