top of page

Parttime Medewerker Hospitality

 

Functieomschrijving & werkzaamheden

Valerius Boutique Hotel is een kleinschalig luxehotel waar de gast centraal staat. Naast het hotel hebben we ook een unieke lounge in een voormalige kerk, waar we onder andere dagelijks een dagschotel diner serveren aan onze hotelgasten.

Voor het volledig zelfstandig invullen van deze middag/avond shift zoeken we per direct een parttime medewerker.

Als Medewerker Hospitality ben je er verantwoordelijk voor dat het onze hotel- en daggasten aan niets ontbreekt.

In onze lounge, en bij mooi weer op ons dakterras, zorg je voor het bedienen van onze gasten, inclusief het opnemen van bestellingen en verstrekken van informatie, het opmaken van rekeningen en het afruimen van tafels. Ook voer je werkzaamheden uit ter voorbereiding van de bediening, zoals het verzorgen van de mise-en-place en het klaarmaken van tafels. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het opruimen en schoonmaken van de publieksruimten en werkruimten.
Daarnaast verwelkom je incheckende hotelgasten, help je hen op weg en zorg je dat het hen aan niets ontbreekt. Jij bent het aanspreekpunt voor vragen van gasten en probeert daar zo goed mogelijk een oplossing voor te bieden of je verwijst door naar de juiste persoon. Dit geldt ook voor onverwachte zaken waar je mee te maken zou kunnen krijgen.

Jij bent zelfstandig, proactief en oplossingsgericht. Ook ben je iemand die graag de handen uit de mouwen steekt. Je spreekt goed Nederlands en Engels. Horeca-ervaring is een pré maar niet noodzakelijk; leergierig zijn wel.

Je bent tussen de 2 en 5 dagen per week beschikbaar, in principe van 16:00 to 20:00 uur, en dit is flexibel in te vullen in overleg. Deze functie is eventueel ook te combineren met de functie Zelfstandig Ontbijtmedewerker. Het salaris is maximaal €20 afhankelijk van leeftijd, senioriteit en ervaring.

Interesse?
Stuur dan zo snel mogelijk je cv naar ons toe! Whatsapp of mail naar Michiel: michiel@valeriushotel.nl / 0653468146

bottom of page