top of page

Parttime Medewerker Horeca 

 

Functieomschrijving & werkzaamheden

Valerius Boutique Hotel is een kleinschalig luxe hotel waar de gast centraal staat. Naast het hotel hebben we ook een unieke lounge in een voormalige kerk waar we een o.a. dagelijks een dagschotel diner serveren aan onze hotelgasten.

Voor het volledige zelfstandig invullen van deze middag/avond shift zoeken we per direct een parttime medewerker.

Als Medewerker Horeca ben je er verantwoordelijk voor dat het onze hotel- en daggasten aan niets ontbreekt.

In onze lounge en bij mooi weer op ons dakterras  zorgen je voor het bedienen van onze gasten, inclusief het opnemen van bestellingen en verstrekken van informatie, het opmaken van rekeningen en het afruimen van tafels. Ook voeren je werkzaamheden uit ter voorbereiding van de bediening, zoals het verzorgen van de mise-en-place en het klaarmaken van tafels. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het opruimen en schoonmaken van de publieksruimten en werkruimten.

Daarnaast verwelkom je incheckende hotelgasten help je hen op weg en zorg je dan het hen aan niets ontbreekt. Jij bent het aanspreekpunt voor vragen van gasten en probeer je daar zo goed mogelijk een oplossing voor te bieden of je verwijst door naar de juiste persoon. Dit geldt ook voor onverwachte zaken waar je mee te maken zou kunnen krijgen.

Jij bent zelfstandig, proactief en oplossingsgericht. Iemand ook die graag de handen uit de mouwen wil steken. Je spreekt goed Nederlands en Engels. Horeca-ervaring is een pre maar niet noodzakelijk, leergierig zijn wel.

Je bent tussen de 2 en 5 dagen per week beschikbaar, in principe van 17:00 to 20:30, eea in overleg en flexibel in te vullen.. Deze functie is eventueel ook te combineren met de functie Zelfstandig Ontbijt Medewerker. Salaris max. €15 afhankelijk van leeftijd, senioriteit en ervaring.

Interesse?
Stuur dan zo snel mogelijk je cv naar ons toe! Whatsapp of mail naar Michiel: michiel@valeriushotel.nl / 0653468146

bottom of page