top of page

Hotelmanager - parttime

Wij zijn op zoek naar een parttime Hotelmanager die ons team kan versterken tijdens de afwezigheid van onze hotelier/eigenaar. 

Valerius Boutique Hotel is sinds juli 2020 gevestigd in een prachtig gerenoveerde, meer dan honderd jaar oude kerk aan de dorpsstraat in Wormer. Bij ons staat persoonlijke aandacht en contact met de gasten voorop, en willen we onze gasten een warm welkom en een heerlijk verblijf bezorgen. Met 8 luxe kamers, een uitgebreid ontbijt, smakelijke lunch en diner, een ruim dakterras, en verhuur van motorboten, sup-planken, e-bikes en fietsen, zorgen we ervoor dat onze gasten van alle gemakken zijn voorzien.

Jij als onze nieuwe Hotelmanager, bent zelfstandig verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in ons hotel. Je verwelkomt gasten, bedient (dag)gasten met ontbijt, drankjes en lunch, bereidt de dagschotel voor eventuele diner gasten voor, en zorgt dat alles op rolletjes loopt. Daarnaast communiceer je met onze schoonmaakster, bereid je je voor op de komst van nieuwe gasten, geef je bestellingen door, verhuur je fietsen of een motorboot, doe je kleine boodschappen en zorg je ervoor dat de publieke lounge ruimtes schoon blijven. Kortom, je ben zelfstandig en een echte aanpakker die proactief te werk gaat ook. Je bent gastvrij en vindt het belangrijk om onze gasten in de watten te leggen. Je spreekt meerdere talen en bent verantwoordelijk voor het uitchecken van vertrekkende hotelgasten aan de hand van ons moderne boekingssysteem.

Herken je jezelf in de volgende eigenschappen?

  • Houdt ervan om contact te maken met gasten en hen in de watten te leggen

  • Spreekt goed meerdere talen

  • Bent zelfstandig en een echte aanpakker

  • Proactief en vriendelijk

  • Gastvrij en verantwoordelijk

Als dit jou op het lijf geschreven is, dan ben jij waarschijnlijk de persoon die we zoeken! Als onze ideale kandidaat heb je een hart voor hospitality en weet jij onze gasten te voorzien van de beste persoonlijke aandacht en service. Spreekt deze veelzijdige en uitdagende parttime functie jou aan? Reageer dan nu en kom ons team versterken!

Interesse?
Stuur dan zo snel mogelijk je cv naar ons toe! Whatsapp of mail deze naar Michiel: michiel@valeriushotel.nl / 0653468146

bottom of page