top of page

Parttime Ontbijtmedewerker

 

Functieomschrijving & werkzaamheden

Valerius Boutique Hotel is een kleinschalig luxehotel waar de gast centraal staat. Naast het hotel hebben we ook een unieke lounge in een voormalige kerk, waar we een o.a. dagelijks een ontbijt serveren aan onze hotelgasten.

Voor het volledige zelfstandig verzorgen van het ontbijt voor onze gasten zoeken we per direct een parttime medewerker. Als zelfstandig ontbijtmedewerker ben je verantwoordelijk voor het zorgen dat het onze gasten aan niets ontbreekt. Jouw werkdag begint om 07:30 uur en ziet er in de basis als volgt uit:

  • opzetten van het ontbijtbuffet

  • verwelkomen van de gasten, ontbijten kan tussen 08:15-10:00 uur

  • aanvullen van het ontbijtbuffet

  • afruimen, schoonhouden van de ontbijtruimte, afwassen

  • opruimen van het ontbijtbuffet

  • ontbijtbuffet voor de volgende dag voorbereiden

  • voorraad beheer 
     

Aan het einde van je dienst zorg je ervoor dat de ontbijtruimte er weer piekfijn uitziet.

Het belangrijkste aspect van deze functie is het persoonlijk contact met gast.
Daarnaast ben je aanspreekpunt voor vragen en probeer je daar zo goed mogelijk een oplossing voor te bieden of je verwijst door naar de juiste persoon. Dit geldt ook voor onverwachte zaken waar je mee te maken zou kunnen krijgen.

Jij bent zelfstandig, proactief en oplossingsgerecht. Ook ben je iemand die graag de handen uit de mouwen steekt. Je spreekt goed Nederlands en Engels. Horeca-ervaring is een pré maar niet noodzakelijk; leergierig zijn wel.

Je bent tussen de 2 en 5 dagen per week beschikbaar, in principe van 07:30 tot 11:00 uur, en dit is flexibel in te vullen in overleg. Het salaris is maximaal €15 per uur, afhankelijk van leeftijd, senioriteit en ervaring.

Interesse?
Stuur dan zo snel mogelijk je cv naar ons toe! Whatsapp of mail naar Michiel: michiel@valeriushotel.nl / 0653468146

bottom of page