top of page

Medewerker Housekeeping

 

Functieomschrijving

Valerius Boutique Hotel is een kleinschalig luxe hotel waar onze gasten centraal staan. We hebben 8 stijlvolle (familie) hotelkamers.

Je zal gaan werken in ons unieke 4 sterren hotel aan de Dorpsstraat in Wormer en deel uitmaken van een hardwerkend en enthousiast team van housekeepers. Tijdens jouw dienst ben je verantwoordelijk het schoonmaken en opfrissen van de hotelkamers en de openbare ruimtes binnen en buiten het hotel. Daarnaast draag je zorg voor de logistiek van alle wasgoed, vul je de minibars en koffie/thee op de hotelkamers aan. Tot slot vindt er wekelijk een deep-cleaning plaats zodat alle kamers in perfecte schone conditie blijven.

Jij houdt van schoon! Je bent zelfstandig, flexibel, proactief en oplossingsgerecht. Iemand die graag de handen uit de mouwen wil steken. Schoonmaak-ervaring is een pre maar niet noodzakelijk, leergierig zijn wel.

Je bent tussen de 2 en 5 dagen per week beschikbaar. Het hotel is 7 dagen per week en 365 dagen per jaar open, dus soms ook in het weekend en feestdagen. De werktijden zijn elke dag ergens tussen 10:00 – 15:00. Afhankelijk van het aantal kamers dat die dag moet worden schoongemaakt is de duur van jouw dienst 2 tot 4 uur.

 

Interesse?
Whatsapp of mail naar Michiel: michiel@valeriushotel.nl / 0653468146

bottom of page