top of page

Een duurzame eco-vriendelijke hotelkamer

Toiletpapier

100% boomvriendelijk & duurzaam wc papier: zo hoort het. The Good Roll doneert 50% aan de bouw van toiletten en is gemaakt van 100% gerecycled papier, zonder chloor, kleur- en geurstoffen.

Warmtepomp

Voor het aanmaken van warmwater  we gebruik van warmtepomp boilers en een hybride warmtepomp om zo duurzaam als mogelijk u van warm water te voorzien

Vloerverwarming

Alle hotelkamers zijn voorzien van vloerverwarming, niet alleen zorgt dit voor  lekkere warme voetjes, maar is daarnaast ook het meest energiezuinig om de kamers te verwarmen.

De Ramen

De ramen hebben een extra zonwerende en geluidswerende folie en kunnen niet open. Op deze manier gaat geen energie verloren bij het koelen of verwarmen van de kamer. Ook is er  geen geluidslek en houden we alle insecten buiten 

wtw Ventilatie

De kamers worden 24/7 van heel veel verse lucht voorzien, veel meer dan een gewoon open raam. De warme afgevoerde lucht wordt gebruikt  om daarbij gebruikt om de verse lucht op te  warmen.

licht

Het geavanceerde led-licht systeem, maar ook de airco, worden geactiveerd door aanwezigheidsmelders in de kamers. kortom lichten en airco gaan automatisch aan en uit.

Bedden

Niet alleen liggen de bedden heerlijk, maar ze ook zijn 100% recyclebaar. Zo is de tijk van het bed gemaakt van plastic uit de zee, waar dan weer garen van wordt gemaakt.

Amenities

Natuurlijk gebruiken we geen mini's meer voor onze badkamer artikelen, maar uitsluitend nog navulbare flacons. Bij ons zijn deze flcons gemaakt van tarwestro en dus eco-vriendelijk

bottom of page