top of page

8 golfbanen in de buurt van Valerius Boutique Hotel - Noord-Holland

Ontdek het Valerius Boutique Hotel in Wormer, Noord-Holland: dé perfecte uitvalsbasis voor golfliefhebbers en levensgenieters!


Bent u een gepassioneerd golfer die graag nieuwe banen verkent, of zoekt u simpelweg een ontspannen uitje met vrienden of familie? Dan is Valerius Boutique Hotel dé plek voor u. Niet alleen bieden wij luxe en comfortabele accommodaties waar u heerlijk tot rust kunt komen,


8 Golfbanen op minder 30 minuten rijafstand

maar ons hotel is ook centraal gelegen ten opzichte van meerdere prachtige golfbanen. Zo heeft u de keuze uit diverse golfervaringen, variërend van uitdagende 18-holes banen tot meer ontspannen 9-holes partijen.


golfbanen in Noord-Holland en overnachten bij Valerius Boutique Hotel
golfbanen in Noord-Holland en overnachten bij Valerius Boutique Hotel

Na een dag op de golfbaan kunt u heerlijk ontspannen op ons sfeervolle dakterras, waar u kunt genieten van een verfrissend drankje en een adembenemend uitzicht op de omgeving. Ons toegewijde personeel staat altijd klaar om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken en ervoor te zorgen dat het u aan niets ontbreekt.


Valerius Boutique Hotel is dé ideale locatie om uw golfavontuur in Noord-Holland te beginnen. Met een uitgebreide selectie aan golfbanen in de buurt, kunt u uw dagen vullen met het perfectioneren van uw swing en het verkennen van de prachtige natuur rondom de golfbanen. En na een dag op de greens, keert u terug naar de warme en gastvrije sfeer van ons boutique hotel.


Ervaar zelf de perfecte combinatie van ontspanning, luxe en sportieve uitdagingen bij Valerius Boutique Hotel. Boek nu uw onvergetelijke golfvakantie en ontdek de veelzijdigheid van Noord-Holland. Wacht niet langer en reserveer vandaag nog uw kamer in ons prachtige hotel. Golf, ontspanning en ongeëvenaarde gastvrijheid wachten op u bij Valerius Boutique Hotel.


Golfbanen

Zaanse Golf club, Wijdewormer: 18 uitdagende holes, 13 min.


De Heemskerkse Golfclub, Heemskerk: 27 prachtige holes, 15 min.


Golfbaan Kavel 2 Beemster, Middenbeemster: 9 holes wedstrijdbaan met B status, 21 min.


Golfbaan Spaarnwoude, Velsen zuid: 63 holes waaronder wedstrijdbanen, 27 min.


Golf & Countryclub Heiloo, Heiloo: 9 verrassende holes, 27 min.


Golfbaan Waterland Amsterdam, Amsterdam: 18 holes, 25 min.


BurgGolf Golfresort de Purmer, Purmerend: 45 holes voor gevorderde en beginnende spelers, 24 min.


bottom of page