top of page

Welkom bij het Honden vriendelijke Hotel: Honden toegestaanHuisdieren zijn bij ons net zo welkom als hun baasjes! Breng je hond mee op vakantie naar ons hotel en geniet met elkaar van een ontspannen verblijf.


Voorbereid op reis; Vergeet de het favoriete speeltje niet

Wij weten hoe belangrijk je hond voor je is, een volwaardig gezinslid en die wel je er liefst bij hebben. Denk er dan wel even aan voor je weggaat om ook zijn of haar persoonlijke spulletjes in de pakken. Bij onze hond Max was onze aanwezigheid wat hij nodig had, zolang zijn roedel maar bij elkaar was. Dat geldt natuurlijk niet voor alle honden om zich overal direct op zijn/haar gemak te voelen. Denk daarom bijvoorbeeld aan zijn mand/bench, knuffels, favoriete eten, snoepjes, ballen, stokken enzovoorts, jouw maatje heeft tenslotte ook vakantie.


Kies de perfecte kamer

Al onze hotelkamers zijn geschikt voor honden en ook geen traplopen, alle kamers bevinden zich namelijk op de begane grond. Zoek je extra veel ruimte voor je huisdier dan is de Deluxe Suite en meest geschikt. Wil je een eigen privé tuintje bij jouw hotelkamer, kies dan voor de Tuinkamer. Is jouw hond een beetje waaks, vraag dan om een kamer achteraan of de Tuinkamer.


Heerlijk wandelen in de omgeving van ons boutique hotel

In de directe omgeving van het hotel kun lekker wandelen met de hond terwijl het baasje geniet van mooie en rustgevende omgeving. We hebben hieronder een aantal suggesties voor wandelingen voor je uitgezet. Wandeling 1 (rood) neemt je mee langs het grootste veenweide natuurgebied van West-europa, het Wormer- en Jisperveld. De totale lengte van deze wandeling, heen en terug, is 4,4km. Wandeling 2, blauw, brengt jou en de hond direct in de polder en net voordat je weer richting ons hotel loopt zie de rivier de zaan met in de verte de beroemde Zaanse Schans. Deze wandeling is 4 km. Tussen en of bij de groene icoontjes mag de hond loslopen. Tussen de paarse icoontjes loopje wel door de natuur, maar dient de hond wel aangelijnd te zijn.Een combinatie van deze 2 wandelingen kan natuurlijk ook, rondje Wormer (7,5 km). Ten slotte, voor als je alles in de directe omgeving met je viervoeter wilt beleven, rondje Zaanstreek (11km).


Waar en wanneer mogen honden op het strand?

Je doet je je hond geen groter plezier dan lekker het strand, toch?!. en vanuit het Valerius Boutique ben je al binnen 25 minuten op één van der Noordzee stranden in Noord-Holland. Vanaf oktober tot april zijn honden loslopend toegestaan op alle stranden. Tijdens het strandseizoen van mei t/m september, mogen honden alleen nog de gehele dag los lopen aan de Noord kant van Bloemendaal aan Zee en Wijk aan Zee. In Egmond aan Zee zijn de honden ook de gehele dag welkom, maar dan alleen tussen de oranje palen en aangelijnd. In Castricum aan Zee zijn honden in tijdens strandseizoen overdag van 10:00-19:00 helemaal niet toegestaan. Na 19:00 en voor 10:00 in de ochtend zijn de honden ook in Castricum aan Zee welkom,


Het honden regelement

Uw gesocialiseerde hond is van harte welkom, ook in alle gemeenschappelijke ruimtes. Uiteraard zolang dit goed gaat met de ook niet-honden bezitters en andere honden. Voor €13,50 per nacht mag hij/zij dan gezellig meekomen. U dient dit vooraf te melden.


In en rondom het hotel dienen honden altijd aangelijnd te zijn.


Belangrijk is ook dat de hond niet vaak blaft hond en niet door het baasje alleen de hele dag in de hotelkamer wordt gelaten. Het is overigens niet toegestaan uw hond op het bed te laten liggen. Gebeurt dit toch dan staat hier een vergoeding van €75,- tegenover, voor handling en chemische reiniging. De gast moet zorgen dat er geen geluids- of ander soort overlast is. De gast moet instaan voor extra kosten voor het kuisen of herstellen van zaken indien nodig.

Een geruststellende gedachte

Wellicht fijn om te weten, mocht je toch iets zijn vergeten dat wij in het hotel je ergens mee kunnen helpen. Zo niet, de dierenwinkel op 800 meter bij het hotel vandaan en de dierenartspraktijk zelfs in de straat op nummer 83.

Comments


bottom of page