top of page

Inspirerende en exclusieve locatie voor bedrijven; "Ervaar de magie van onze voormalige kerk"Welkom bij Valerius Boutique Hotel, het kleine en exclusieve hotel dat u de perfecte locatie biedt voor uw managent vergaderingen, brainstormsessies of andere speciale evenementen. Onze speciale ruimte in de voormalige kerk biedt een historische en inspirerende omgeving waar u rustig kunt vergaderen, lunchen, dineren en overnachten op één prachtige locatie.


Ons kleinschalige hotel biedt persoonlijke aandacht en exclusiviteit voor uw gezelschap tot 100 personen. De locatie is alleen exclusief te huren, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over andere gasten die uw bijeenkomst kunnen verstoren. We staan bekend om onze bijzonder gastvrije service en flexibiliteit, zodat we uw wensen kunnen vervullen en uw evenement tot een groot succes maken.


Onze rustgevende locatie in het groen biedt een prachtig decor voor uw vergadering of bedrijfsuitje. U kunt zelfs genieten van het mooie uitzicht vanaf ons dakterras. Bij ons kunt u niet alleen vergaderen, maar ook overnachten (8 kamers, max. 27 bedden), zodat u de volgende dag uitgerust en geïnspireerd aan de slag kunt gaan. Het Valerius Boutique Hotel is daarom ook de perfecte inspiratielocatie voor uw gezelschap.


En dat is nog niet alles! Wij bieden ook gratis parkeergelegenheid voor uw gezelschap, zodat u zonder zorgen kunt komen en gaan. Onze historische pand is een inspirerende plek waar u kunt genieten van de rust en de ruimte die u nodig heeft voor uw bijeenkomst.


Wilt u graag meer informatie over het huren van ons exclusieve hotel voor uw gezelschap? Neem dan gerust contact met ons op en wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen bij Valerius Boutique Hotel, waar we staan voor persoonlijke aandacht, flexibiliteit, inspiratie en rust.

留言


bottom of page