top of page

"Ontdek het prachtige Noord-Holland vanaf het water en overnacht in luxe bij Valerius Boutique Hotel
Stap aan boord van een sloep en ontdek het prachtige Noord-Holland vanaf het water. En waar kun je na zo'n heerlijk dagje varen beter overnachten dan bij Valerius Boutique Hotel? Ons hotel biedt luxe overnachtingen en ligt op slechts 5 minuten lopen van de aanleg haven Watersportvereniging Wormer, waar je voor slechts €10 per nacht kunt aanleggen.


Zaanstreek

Ontdek het Wormer- en Jisperveld vanaf het water en geniet van de fantastische tochten door Noord-Holland. Vanaf de waterkant waan je je in een hele andere wereld. Lekker varen, zonnen, zwemmen en luieren terwijl je geniet van de prachtige landerijen en dorpjes en idyllische plekjes die je onderweg tegenkomt. Breng een bezoek aan de Zaanse Schans en bewonder de oude fabrieken die langs de rivier de Zaan staan.


Centraal in Noord-Holland

Valerius Boutique Hotel heeft een gunstige ligging voor diverse vaargebieden, waaronder Alkmaar, het Alkmaardermeer, de Zaan, het Uitgeestermeer, het Noordzeekanaal, het Noordhollandsch Kanaal en Amsterdam. Al deze prachtige vaargebieden zijn in minder dan een uur te bereiken vanuit de haven. Het hotel ligt vlakbij knooppunt 33 van het sloepennetwerk, dus je kunt je eigen route uitstippelen en genieten van al het moois dat de Zaanstreek te bieden heeft. Of kies voor het vaarroutenetwerk en selecteer ons afstappunt in routeplanner.


Vaarkaart Zaanstreek 2021
.pdf
Download PDF • 8.54MB


Kies voor een unieke en ontspannen vakantie en boek een overnachting bij Valerius Boutique Hotel na een heerlijk dagje varen in Noord-Holland.

Recente blogposts

Alles weergeven