top of page

Beste bewoners: Valerius boutique hotel, hét luxe verlengstuk van je huis

Beste bewoners van Wormer, Wormerveer, Zaandam, Zaandijk, Oost-Knollendam, Assendelft, Jisp, Krommenie, West- en OostZaan,


Hebben jullie al gehoord van het prachtige Valerius Boutique Hotel in Wormer? Misschien ken je het als een plek om te overnachten, maar wist je dat je er ook terecht kunt voor een kop koffie, een smakelijke lunch, een ontspannen borrel, een uitgebreide high-tea of een feestje? Wij nodigen jullie van harte uit om de warme sfeer en gastvrijheid van ons hotel te komen ervaren.

Valerius Boutique Hotel: 'jouw thuis dichtbij huis, Wormer Noord-Holland'
Valerius Boutique Hotel: 'jouw thuis dichtbij huis, Wormer Noord-Holland'

Open voor écht lekkere koffie, lunch, borrel, of diner

Wormer heeft er sinds juli 2020 een sociale plek bij, waar reizigers en dorpsgenoten samenkomen in een unieke omgeving. De meer dan honderd jaar oude kerk aan de Dorpsstraat in Wormer, voor velen beter bekend als ‘De Tempel’, is getransformeerd tot ons kleinschalig luxe hotel met gezellige lounge en een groot dakterras met uitzicht over natuurgebied ‘Het Zwet’. Op deze plek vervuld van herinneringen, kun je gezellig samen zijn of rustig alleen je gang gaan. Hoe dan ook, kom gerust eens eten, drinken, slapen, werken of chillen.

(Zakelijke) afspraken, ontbijt, borrel of lunch

Wij zijn er namelijk niet alleen voor hotelgasten. Of je nu een écht lekkere koffie haalt voordat je naar je werk gaat, met vrienden afspreekt voor een smakelijke lunch, of aan het einde van je dag komt borrelen in onze gezellige en bijzondere lounge, je bent van harte welkom! Op aanvraag kunnen wij zelfs een heerlijk diner verzorgen.

Chillen

We willen dat je jezelf thuis voelt bij ons. Nodig je vrienden uit en maak het gezellig. Klets, lach, of speel een bordspel. Maak je graag contact? Het leuke bij ons is dat je mensen kunt ontmoeten van buiten de streek, of zelfs van buiten Nederland. Ben je liever op jezelf? Pak als je wilt een boek of magazine uit onze mini bibliotheek, of maak gebruik van onze snelle wifi om te werken of te internetten.

Eten en drinken

Eten moet goed smaken! Onze hapjes en drankjes zijn zowel heerlijk als eerlijk en waar het kan biologisch en Fairtrade. We willen dat iedereen onbezorgd kan genieten van ons aanbod, daarom hebben we ook glutenvrije en vegan items op de kaart. Heb je dieetwensen? Laat het ons weten.


High-tea

Onze high-tea is een bijzondere beleving op zich: een keur aan eten en hartige lekkernijen, vergezeld door een uitgebreide selectie aan theesoorten, zorgt voor een onvergetelijke middag. Het is de perfecte manier om een verjaardag, jubileum of gewoon een gezellig samenzijn met vrienden en familie te vieren.


Event

De unieke ambiance van Valerius Boutique Hotel maakt het de ideale locatie voor een feestje of speciale gelegenheid. Onze event-planner staat klaar om je te helpen bij het organiseren van een onvergetelijk evenement op maat. Of je nu een verjaardagsfeest, bedrijfsborrel, babyshower of bruiloft voor ogen hebt, wij zorgen ervoor dat het een dag wordt om nooit te vergeten.


Valerius Boutique Hotel

Jouw thuis dichtbij huis, waar je altijd welkom bent om te genieten van het beste dat onze prachtige regio te bieden heeft. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten en je te laten ervaren waarom Valerius Boutique Hotel het luxe verlengstuk van je huis is. Of neem contact op voor meer informatie over de mogelijkheden voor jouw speciale gelegenheid.

Comments


bottom of page