top of page

Beste bewoners: Valerius boutique hotel, hét luxe verlengstuk van je huis

Beste bewoners van Wormer, Wormerveer, Zaandam, Zaandijk, Oost-Knollendam, Assendelft, Jisp, Krommenie, West- en OostZaan,


Hebben jullie al gehoord van het prachtige Valerius Boutique Hotel in Wormer? Misschien ken je het als een plek om te overnachten, maar wist je dat je er ook terecht kunt voor een kop koffie, een smakelijke lunch, een ontspannen borrel, een uitgebreide high-tea of een feestje? Wij nodigen jullie van harte uit om de warme sfeer en gastvrijheid van ons hotel te komen ervaren.

Valerius Boutique Hotel: 'jouw thuis dichtbij huis, Wormer Noord-Holland'
Valerius Boutique Hotel: 'jouw thuis dichtbij huis, Wormer Noord-Holland'

Open voor écht lekkere koffie, lunch, borrel, of diner

Wormer heeft er sinds juli 2020 een sociale plek bij, waar reizigers en dorpsgenoten samenkomen in een unieke omgeving. De meer dan honderd jaar oude kerk aan de Dorpsstraat in Wormer, voor velen beter bekend als ‘De Tempel’, is getransformeerd tot ons kleinschalig luxe hotel met gezellige lounge en een groot dakterras met uitzicht over natuurgebied ‘Het Zwet’. Op deze plek vervuld van herinneringen, kun je gezellig samen zijn of rustig alleen je gang gaan. Hoe dan ook, kom gerust eens eten, drinken, slapen, werken of chillen.

​<