De boutique suites

Geniet van uw verblijf

Al onze hotelkamers zijn modern, stijlvol en individueel ingericht en ontworpen met gebruik van zachte stoffen en duurzame materialen. De kamers zijn luxe, comfortabel en van alle gemakken voorzien. Zo beschikken de kamers over een heerlijk box-spring- bed met hoogwaardig heerlijk zacht 100% katoen bedlinnen zodat u verzekerd bent van een goede nachtrust. Alle kamers  hebben allemaal kingsize bedden, 2 kussens met verschillende hard/zachtheid en lekkere dekbedden.

 

Ook de badkamers zijn smaakvol ingericht met een inloop-regendouche, Grohe designkranen en amenities zoals je van een boutique hotel mag verwachten.

Uniek is het lichtplan dat met 1 klik  diverse (gekleurde) licht-scenes kan oproepen. De door ons voor u gekozen licht-scene treedt al inwerking zodra u de kamer betreedt, zonder dat u daar iets voor hoeft te doen. Alles gaat automatisch uit zodra u de kamer weer verlaat, comfortabel en duurzaam.

Alle hotelkamers hebben de volgende faciliteiten

minibar
climatecontrol
klimaatcontrol
warm & koud
usb aansluiting bij bed
bureau / desk
internet radio
laptop kluis
luxe eco-vriendelijke
 toilet artikelen
wekker
vloerverwarming
smart RGBW led verlichting
open kledingkast
wifi
dagelijkse kamer opmaak
2 handdoeken pp
inloop regen douche
fohn
climate
control
biologische koffie/thee gratis
duurzame bedden
begane grond

En verder...klik op onderstaande icons voor details

Valerius Boutique Hotel - uitchecken
uitchecken 07-11:00
Valerius Boutique Hotel - toegestaan - van harte welkom
honden toegestaan met toeslag, mits...
Valerius Boutique Hotel - inchecken
inchecken 15-21:00
Valerius Boutique hotel - Extra bed mogelijk
extra bed in sommige kamers mogelijk...
Valerius Boutique Hotel - Fietsverhuur
fietsverhuur 12,50 p.d.
Valerius Boutique Hotel - heerlijk ontbijten
ontbijt van 08-11:00
Valerius Boutique Hotel - gratis bagage opslag
gratis bagage opslag
2x single bed ipv kingsize mogelijk;  toeslag 7,50

Een duurzame eco-vriendelijke hotelkamer

wtw Ventilatie

De kamers worden 24/7 van heel veel verse lucht voorzien, veel meer dan een gewoon open raam. De warme afgevoerde lucht wordt gebruikt  om daarbij gebruikt om de verse lucht op te  warmen.

licht

Het geavanceerde led-licht systeem, maar ook de airco, worden geactiveerd door aanwezigheidsmelders in de kamers. kortom lichten en airco gaan automatisch aan en uit.

Bedden

Niet alleen liggen de bedden heerlijk, maar ze ook zijn 100% recyclebaar. Zo is de tijk van het bed gemaakt van plastic uit de zee, waar dan weer garen van wordt gemaakt.

Amenities

Natuurlijk gebruiken we geen mini's meer voor onze badkamer artikelen, maar uitsluitend nog navulbare flacons. Bij ons zijn deze flcons gemaakt van tarwestro en dus eco-vriendelijk

Toiletpapier

100% boomvriendelijk & duurzaam wc papier: zo hoort het. The Good Roll doneert 50% aan de bouw van toiletten en is gemaakt van 100% gerecycled papier, zonder chloor, kleur- en geurstoffen.

Warmtepomp

Voor het aanmaken van warmwater  we gebruik van warmtepomp boilers en een hybride warmtepomp om zo duurzaam als mogelijk u van warm water te voorzien

Vloerverwarming

Alle hotelkamers zijn voorzien van vloerverwarming, niet alleen zorgt dit voor  lekkere warme voetjes, maar is daarnaast ook het meest energiezuinig om de kamers te verwarmen.

De Ramen

De ramen hebben een extra zonwerende en geluidswerende folie en kunnen niet open. Op deze manier gaat geen energie verloren bij het koelen of verwarmen van de kamer. Ook is er  geen geluidslek en houden we alle insecten buiten 

  • LinkedIn Social Icon
  • Pinterest
  • Facebook
  • Instagram

Nieuwsbrief

© 2021 by Valerius Boutique Hotel

Valerius Boutique Hotel - Dorpsstraat 197, 1531 HD  Wormer - emailadres