top of page

Ontdek Noord-Holland op de fiets bij Valerius Boutique Hotel: luxe verblijf en prachtige fietsroutes


Fietsliefhebbers opgelet! Als je op zoek bent naar een perfecte uitvalsbasis om het mooie Noord-Holland te verkennen, dan is het Valerius Boutique Hotel de perfecte plek voor jou. Gelegen in de prachtige Zaanstreek, biedt het hotel alles wat je nodig hebt om jouw fietsavontuur onvergetelijk te maken.


Van het Alkmaardermeer tot de Zaanse Schans, van de idyllische stadjes Volendam, Edam en Marken tot de schitterende duinen en weidse polders - Noord-Holland heeft zoveel te bieden voor fietsers. En wat is er nu beter dan een dagje fietsen te combineren met een luxe overnachting bij het Valerius Boutique Hotel?


Ons hotel is de perfecte uitvalsbasis voor jouw fietsavontuur. Ons eigen terrein biedt veilige fietsenstalling en oplaadpunten voor jouw e-bike. En als je geen eigen fiets hebt, kun je er een bij ons huren, inclusief een handige plattegrond met fietsroutes en tips voor de mooiste bezienswaardigheden in de omgeving. Wij kennen de fietsknooppunten en helpen je graag bij het uitstippelen van de perfecte route.


Na een dagje fietsen kun je ontspannen op ons dakterras, genietend van het oer-Hollandse landschap met molens, boerderijen en de prachtige rivier de Zaan. En als je van plan bent om in het seizoen te komen, dan kun je ook de bloemenvelden van Noord-Holland op de fiets verkennen.


Kortom, als je op zoek bent naar een luxe verblijf in combinatie met prachtige fietsroutes, dan is Valerius Boutique Hotel de perfecte keuze voor jou. Reserveer nu en geniet van de afwisselende Noord-Hollandse natuur op jouw eigen tempo!


"Fietsend door het prachtige Noord-Holland, verblijf in luxe bij Valerius Boutique Hotel!"


"Ontdek Noord-Holland op de fiets bij Valerius Boutique Hotel: luxe verblijf en prachtige fietsroutes!"

Comments


bottom of page